OSTALI ČLANKI
Stran
od 57
24.4.2017
Evropske lige
Pet golov in dramatična zmaga Barcelone. To je grob opis nedeljskega El Clasica, v ozadju pa so odprte številne teme, ki bodo odločale o končnem razpletu v zadnjih petih krogih sezone v španski ligi.
15
21.4.2017
Evropske lige
Šahtar Donjeck zaradi ukrajinske krize izgublja stik z evropskim vrhom, kar je odprlo pot mlademu domačemu produktu. Spoznajte 21-letnega Viktorja Kovalenka, najbolj cenjenega ukrajinskega talenta.
2
14.4.2017
Evropske lige
Včeraj se je uradno zapečatila kar 31 let trajajoča era italijanskega medijskega magnata Silvia Berlusconija, ki je s svojimi prijemi za vselej spremenil nogomet.
43
Evropske lige
Leicester City je v Belgiji našel igralca, ga dobil za razumno ceno in kot kaže dobro investiral. Wilfred Ndidi spominja na Yayo Toureja in lovi standarde, ki jih v Premier League postavlja N'Golo Kante.
7
13.4.2017
Evropske lige
Aktualni evropski prvak Real iz Madrida je v Munchnu znova potrdil svoj status najbolj dominantne evropske ekipe zadnjih let. Pod Zinedinom Zidanom so Madridčani postali malodane neuničljiv stroj.
16
7.4.2017
Evropske lige
Sirski begunec, ki je postal eden najboljših mladih vezistov Bundeslige. Kljub zanimanju Liverpoola bo nadaljeval kariero v Nemčiji, saj se bo v Dortmundu priključil eni najobetavnejših evropskih ekip.
4
31.3.2017
Evropske lige
Osrednja figura Betisa želi hoditi po poti kapetana Reala. Sevilla ga je zavrgla, zdaj pa je idol na drugi strani mesta. Navijače pa skrbi smešno nizka odkupna klavzula za enega najbolj iskanih mladih evropskih vezistov.
1
29.3.2017
Slovenski nogomet
Olimpija je v nekaj manj kot dveletni eri predsednika Milana Mandarića imenovala pet trenerjev in tri športne direktorje. Najdlje je v prvem obdobju zdržal Ranko Stojić, najhitreje je odletel Marko Nikolić.
4
24.3.2017
Evropske lige
Deset let po zadnjem golu slavnega očeta v Eredivisie je zabil svojega prvega. Nova zvezda Ajaxa, ki ne čuti bremena slovitega priimka, idolizira zvezdnika Reala in si želi igrati za Barcelono. To je Justin Kluivert.
3
21.3.2017
Mednarodni nogomet
Škotski nogomet je že skoraj dve desetletji v slepi ulici. Od zadnjega nastopa na svetovnem prvenstvu mineva 19 let, trenutna reprezentanca pa ne daje upanja na ponovno vstajenje enega najbolj ponosnih nogometnih narodov.
4
Stran
od 57