OSTALI ČLANKI
Stran
od 62
18.9.2017
Evropske lige
Tudi 35 strelov v soboto ni bilo dovolj. Liverpool je spet pokazal svoja znamenita dva obraza: noro ofenzivnost in podpovprečno obrambo. Jurgen Klopp za te težave že več mesecev neuspešno išče rešitev.
26
15.9.2017
Evropske lige
Vsem galaktičnim nakupom navkljub je zvezda začetka sezone prenovljenega Milana lokalni fant. Še pred nekaj tedni neznani Patrick Cutrone je postal ena največjih najstniških senzacij v italijanskem nogometu.
3
14.9.2017
Slovenski nogomet
Damjan Bohar je bil igralec tekme proti Spartaku, bil je namreč glavni akter ključnega trenutka tekme. Odkritje večera je bil rezervist Martin Kramarič, ki resno ogroža za gol nenevarnega Gregorja Bajdeta.
40
13.9.2017
Mednarodni nogomet
Po poletnem odhodu Neymarja je Barca nasprotje ekipe v krizi. Zaznamujejo jo lahkoten nogomet, spektakularne zmage in predvsem nezaustavljivi prvi zvezdnik.
23
12.9.2017
Slovenski nogomet
Maribor bo uvodno tekmo lige prvakov odigral proti prvaku Rusije, ki ima po šampionski sezoni precej težav in v domačem prvenstvu ne najde pravega ritma. Še posebej škriplje obramba.
1
11.9.2017
Mednarodni nogomet
Minuli vikend je minil tudi v poplavi težko pričakovanih debijev. Številni igralci, ki so prestopali v zadnjih dneh avgusta, so prvič zaigrali za svoje nove ekipe. Izbrali smo pet najzanimivejših.
0
8.9.2017
Evropske lige
Po poletnem premoru se vrača naša redna rubrika Skavt. Novo sezono začenjamo s predstavitvijo najmlajšega strelca v zgodovini Liverpoola, reprezentanta Walesa Bena Woodburna
7
5.9.2017
Slovenski nogomet
Srečko Katanec je prečkal mejo dobrega okusa, ko si je vzel pravico in navijače reprezentance delil na negativne in pozitivne. Podpora reprezentanci je najnižja v petih letih, Slovenija je v igri le, če ji to dovoli Slovaška.
82
4.9.2017
Slovenski nogomet
V današnji rubriki Ozadja o trenutnih perečih temah v slovenski reprezentanci. Pred današnjo tekmo z Litvo manjka pravega naboja. Javnost je obupala, ekipa pa ne daje nikakršnega upanja v boljši jutri.
81
28.8.2017
Slovenski nogomet
Prvi večni derbi sezone je za nami. Obračun Olimpije in Maribora je prinesel polne tribune in prazne mreže. Podoba obeh ekip na igrišču stadiona Stožice je bila preveč previdna in predvidljiva.
14
Stran
od 62