OSTALI ČLANKI
Stran
od 54
23.1.2017
Mednarodni nogomet
Obsceno zapravljanje in vnašanje nemira v vzpostavljen nogometni red. Kitajska nogometna revolucija je v zadnjem letu dvignila ogromno prahu, napolnila žepe premnogim agentom in v neznano zvabila številna znana svetovna imena.
0
20.1.2017
Evropske lige
Pri Benfici so ga klicali mali Messi, poleti pa bi znal postati zvezda prestopnega roka. Manchester United je favorit za podpis Portugalca, ki želi igrati nogomet, kot ga je kot otrok igral na ulicah Lizbone.
4
18.1.2017
Evropske lige
Ko se v eno zlivata andaluzijski temperament in goreča argentinska lakota po zmagi, nastaja kotel čustev, ki Sevillo vse močneje potiska proti najmočnejšim silnicam španskega in tudi evropskega nogometa.
14
16.1.2017
Evropske lige
Peto mesto, deset točk zaostanka. Po 21 krogih bi Cityjevi navijači od težko pričakovanega "projekta Pep" pričakovali precej več. Nedeljski poraz z Evertonom je bil nova klofuta za Guardiolo v njegovi angleški avanturi.
64
13.1.2017
Evropske lige
Prvi igralec afriških korenin, ki je dosegel gol za Athletic. Želja mnogih evropskih velikanov, ki pa si najbolj želi na noge dvigovati stadion San Mames. Napadalec z odkupno klavzulo 50 milijonov evrov.
3
10.1.2017
Evropske lige
Dve leti in pol po pompoznem prihodu singapurškega bogataša Petra Lima na čelo kluba je Vanelcia v eksistencialni krizi in v boju za obstanek v španski ligi. Kaj je šlo narobe, kdaj in zakaj?
8
6.1.2017
Evropske lige
Arsenalov Nigerijec, ki mu najboljše nasvete daje sloviti stric in ga podpira največji nogometaš Arsenala vseh časov. Čeprav ga je zvezdniški soigralec primerjal z Edgarjem Davidsom, je igralec za subtilne poteze.
16
3.1.2017
Evropske lige
Kateri klubi in zakaj so v petih najmočnejših evropskih ligah največja razočaranja sezone? V rubriki Ozadja smo se posvetili razlogom za slabo formo tistih, ki bodo v naslednjih šestih mesecih reševali sezono.
3
30.12.2016
Evropske lige
Mladi zvezdnik Leipziga, ki je očeta spominjal na slovitega Brazilca in je nekoč sanjal, da bo igral za Barcelono. Mediji ga selijo v Anglijo, kamor ga vleče prijateljstvo z enim izmed zvezdnikov Liverpoola.
9
26.12.2016
Evropske lige
Leto 2017 bo pomenilo nove preizkušnje za nogometaše na najvišjem nivoju. V rubriki Ozadja smo se pozabavali z nekaterimi vprašanji, na katere bomo odgovore dobivali v naslednjih mesecih.
3
Stran
od 54