Bundesliga

OGLAŠEVANJE
Dortmund nazaj na vrh
Dortmund je v gosteh zanesljivo opravil z razglašenim Hamburgom (0:3) in znova zavzel vodstvo na lestvici. Koln po izjemni sezoni povsem neprepoznaven, saj je na peti tekmi doživel že peti poraz.
Dortmund nazaj na vrh
Neuer letos ne bo več branil!
Bavarci se tresejo za Neuerja
Kdor kritizira klub, ima težave z menoj
Zaradi Leipziga sem izpustil reprezentanco
OSTALE NOVICE Več novic...
Največji ameriški biser pri Werderju
1
20.9.2017 | Evropske lige
Nemški prvoligaš Werder iz Bremna je sklenil pogodbo s 17-letnim ameriškim napadalcem Joshem Sargentom, katerega čez lužo napovedujejo kot naslednjo "veliko stvar".
James blestel v prvi enajsterici
2
20.9.2017 | Evropske lige
James Rodriguez je bil sinoči eden med odločilnimi možmi za zanesljivo zmago Bayerna v gosteh pri Schalkeju. Kolumbijec je debi v prvi enajsterici ozaljšal z golom, asistenco in izsiljeno enajstmetrovko.
Vse drugo kot fair play
3
20.9.2017 | Evropske lige
Tekma tretje nemške lige med Jeno in Meppnom (2:2) je ponudila tudi zanikanje fair playa. Nogometaši Jene so zadeli kljub temu, da se je nasprotnik zaustavil ob poškodbi igralca Jene.
HSV ostal brez svojega dobrotnika
3
19.9.2017 | Evropske lige
Milijarder Klaus-Michael Kuhne, ki je že nekajkrat Hamburgu vrgel rešilni jopič in plačeval za njegove grehe, sporoča, da ne bo več finančno pomagal klubu.
Neuer letos ne bo več branil!
2
19.9.2017 | Evropske lige
Črni oblaki so na Bayern vsuli močan naliv. Vratar Manuel Neuer se je namreč resno poškodoval na ponedeljkovem treningu, vmes že prestal operacijo, v letošnjem letu pa ne bo več branil.
Bavarci se tresejo za Neuerja
12
18.9.2017 | Evropske lige
Spet levo stopalo, spet težave. Vratar Bayerna in Nemčije Manuel Neuer, ki ima za seboj dolgo odsotnost po zadnji operaciji, se bo morda znova za dlje časa preselil med gledalce.