Premier League

OGLAŠEVANJE
Chelsea do nove zmage
Chelsea drži prednost pred zasledovalci na vrhu Premier League tudi po 26. krogu, v katerem je s 3:1 odpravil Swansea City. Everton z 2:0 boljši od Sunderlanda, Crystal Palace porazil Middlesbrough.
Chelsea do nove zmage
Umrle so moje sanje
Te zabave je zdaj konec
Takšen je novi nogomet, Claudio
Arrivederci, Claudio!
OSTALE NOVICE Več novic...
Ranierija bodo pomnili 2.000 let
3
25.2.2017 | Evropske lige
Neuradni kandidat za prevzem vodenja Leicester Cityja Roberto Mancini meni, da se bodo v Leicesterju uspehov njegovega rojaka Claudia Ranierja spominjali za vselej.
Oblak v načrtih Chelseaja
22
25.2.2017 | Evropske lige
Cesc Fabregas je izjavil, da ga Realova ponudba za Thibauta Courtoisa ne bi presenetila. Prvo ime na seznamu Belgijčevih zamenjav naj bi bilo tisto slovenskega reprezentanta Jana Oblaka.
Spet je stari prevzetnež
0
25.2.2017 | Evropske lige
Nekdanji kapetan Manchester Uniteda Roy Keane je po zadnjih zmagah "rdečih vragov" ocenil, da je Jose Mourinho hitro postal tako prevzeten kot v prejšnjih sezonah.
Odstrel Ranierija ne bo ustavil filma
7
25.2.2017 | Evropske lige
Producenti prihajajočega filma o Jamieju Vardyju so sporočili, da odstavitev Claudia Ranierija z mesta trenerja Leicester Cityja ne bo spremenila njihovih načrtov.
Rashford je navdušujoč talent
0
25.2.2017 | Evropske lige
Marcus Rashford je že zasidran v srca navijačev Manchester Uniteda. Ryan Giggs pozdravlja napredek igralca, ki mu je bilo zaradi igralnega položaja po mnenju Valižana težje kot ostalim.
Umrle so moje sanje
4
25.2.2017 | Evropske lige
Odstavljeni trener Leicester Cityja Claudio Ranieri se je v čustveno obarvanem pismu poslovil od kluba, v katerem bodo ne glede na dogodke zadnjih dni njegovo ime vselej izrekali z globokim spoštovanjem.