OSTALE KOLUMNE
Stran
od 30
13.4.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Maribor ni bil fantastičen, niti dominiral ni v dvoboju z zdesetkano Olimpijo. Milaničeva močna retorika, ki je totalno nasprotje Hadžićeve previdne skromnosti, megli realno sliko.
42
4.4.2017
Slovenski nogomet
Niti dve leti še nista minili, odkar je Milan Mandarić pompozno prevzel Olimpijo in postal njen rešitelj. Gradnja "regionalnega nogometnega velikana" je medtem zastala, splošni kaos pa vse bolj načenja Mandarićev ugled.
7
27.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Nepričakovan poraz v Glasgowu spreminja pozicijo Slovenije v skupini. Ob zdrsu na tretje mesto je Slovenija v eni sami tekmi zapravila veliko jeseni prigaranega. Znova odprte tudi stare težave.
52
13.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Olimpija je v vsega šestnajstih dneh na treh tekmah nanizala tri poraze in še pred koledarskim pričetkom pomladi povsem izpadla iz bitke za naslov državnega prvaka.
23
6.3.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Po prvih dveh tekmah drugega dela sezone je že jasno, da so se velike spremembe v ekipi Olimpiji vrnile kot bumerang. Novi igralci več kot očitno potrebujejo čas, ki pa ga Olimpija nima.
19
27.2.2017
Slovenski nogomet
Večni derbi je prelomil odmor med obema polčasoma. Olimpija je nanj odšla kot dominantna ekipa prvega dela igre, Maribor pa se je z njega vrnil fokusiran in ni po golu niti za trenutek spustil vajeti iz svojih rok.
0
1.2.2017
Slovenski nogomet
Milan Mandarić je svojo zgodbo v Ljubljani začel pisati na temeljih domačega moštva in sedmih tujcih. Leto in pol pozneje, po prodajah oziroma odhodih, ima Olimpija sklenjenih precej več pogodb in še enkrat več tujcev.
35
26.1.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Olimpija bo z odhodom in skorajšnjim odhodom Mihe Zajca oziroma Roka Kronavetra izgubila kreativno žilico ter nepredvidljivost, ki je bila ključna, da je sploh še ostala v igri za naslov.
13
16.1.2017
Slovenski nogomet
KOMENTAR: Športni direktor in trener Maribora poudarjata, da okrepitve in osvežitve moštva niso potrebne. Na drugi strani tržna vrednost moštva pada, v izteku pogodbe pa je cela vrsta pomembnih igralcev.
55
4.1.2017
Evropske lige
Zinedine Zidane danes obhaja prvo obletnico na klopi Reala. V očeh mnogih je Francoz še vedno podcenjen. Da se mu godi krivica, razkriva že golo dejstvo, da je Zidane v letu 2016 izgubil manj tekem kot pa osvojil lovorik.
29
Stran
od 30