OSTALE NOVICE
Stran
od 755
24.4.2017
Slovenski nogomet
Nogometna zveza Slovenije (NZS) je imenovala sodnike za 31. krog 1. SNL. Prihajajoči večni derbi v Ljubljani bo prvič sodil Andrej Žnidaršič.
6
23.4.2017
Slovenski nogomet
Po seriji razočaranj in celo sramot je Olimpija, resda mučno in tudi z nekaj sreče v 30. krogu 1. SNL uspela priti do prve letošnje prvenstvene zmage. Domžale nadigrale Maribor, a vseeno izgubile.
7
Slovenski nogomet
Olimpija je z velikimi mukami v gosteh z 1:0 premagala Krško in se v devetem poizkusu naposled razveselila prve spomladanske zmage. Gol ustvarila odpisani Marko Vukčević in še nepreverjeni Issah Abbas.
17
Slovenski nogomet
Maribora še nihče ni tako močno stisnil, kot so ga sinoči stisnile Domžale, ki so v Ljudskem vrtu prevladovale, a tekmo na koncu vseeno izgubile. Za Simona Rožmana alternativ trenutnemu slogu ni.
9
Slovenski nogomet
Darko Milanič je podrejen položaj Maribora proti Domžalam pokomentiral kot "pragmatičen pristop". Potrdil je tudi, da Dare Vršič noče podaljšati pogodbe z Mariborom, tako da v klubu že iščejo rešitve.
17
22.4.2017
Slovenski nogomet
Maribor je v osmi sekundi tekme proti Domžalam dosegel najhitrejši zadetek v zgodovini lige, kar je bilo bolj ali manj tudi vse, kar je opravil proti Domžalam in se z enim strelom v okvir vrat dokopal do treh točk.
36
Slovenski nogomet
Marcos Tavares je današnjo prvenstveno tekmo proti Domžalam začel silovito in gol zabil že v deveti sekundi igre! Mariborski kapetan zabil enega najhitrejših golov v zgodovini slovenskega nogometa.
7
Slovenski nogomet
Zadetek Parka je bil na Bonifiki dovolj za novo zmago Kopra, ki se je tako otresel neposrednega tekmeca za šesto mesto na lestvici.
0
Slovenski nogomet
Nogometaši Celja so v 30. krogu 1. SNL na svoji Areni Petrol gostili Aluminij iz Kidričevega in prišli do minimalne zmage. Srečanje je odločil Jucie Lupeta.
0
Slovenski nogomet
Trener Maribora Darko Milanič si želi, da bi njegovi varovanci čim prej uresničili zastavljeni cilj in dvignili pokal za naslov državnega prvaka. Proti Domžalam pričakuje preudarno igro.
7
Stran
od 755