OSTALE NOVICE
Stran
od 744
26.3.2017
Slovenski nogomet
Druga liga se nadaljuje kljub reprezentančni pavzi, danes pa bodo na sporedu vse štiri tekme 18. kroga. Vodilni Triglav gostuje pri Brdih.
0
Slovenski nogomet
Slovenija ima nocoj na Hampden Parku v Glasgowu priložnost, da se še dodatno zasidra na drugem mestu v skupini. Škotska obupno potrebuje poln plen, Srečko Katanec ji mirno prepušča tudi vlogo favorita.
4
25.3.2017
Slovenski nogomet
Izraelec Marwan Kabha, ki je pred dvema tednoma staknil neprijetno poškodbo stegenske mišice, daje vse od sebe, da bi se na igrišča vrnila že pred napovedanim rokom.
0
23.3.2017
Slovenski nogomet
Korak za korakom, brez prehitevanja in evforije. Športni direktor Maribora Zlatko Zahović se med reprezentančno pavzo oglaša s sporočilom ekipi in navijačem, da boja za naslov prvaka še ni konec.
17
21.3.2017
Slovenski nogomet
Disciplinski sodnik NZS je zaradi navijaških incidentov Mariboru in Olimpiji izrekel skupno globo v višini 4.450 evrov. Krško bo plačalo 200 evrov, ker na tekmi ni bilo glavnega trenerja.
8
Slovenski nogomet
Stara tribuna Ljudskega vrta postaja vse težja cokla pred desetletjem sicer delno obnovljenega stadiona, ki le pogojno izpolnjuje kriterije UEFA. V vse slabšem stanju je tudi igralna zelenica.
27
20.3.2017
Slovenski nogomet
Trenerji, športni direktorji, Milan Mandarić in navijači čakajo na prebujenje najdražjega igralca slovenskega državnega prvenstva Blessinga Elekeja, ki postaja sinonim za težave zmajev v konici napada.
31
Slovenski nogomet
Napadalec Olimpije Julius Wobay se je javno opravičil za dogodek iz včerajšnje tekme proti Kopru, ko je gorečo baklo vrgel nazaj na tribuno.
6
19.3.2017
Slovenski nogomet
Napadalec Olimpije Julius Wobay je na tekmi proti Kopru prijel gorečo baklo in jo vrgel nazaj na tribune z gledalci, ki nad njegovo potezo seveda niso bili niti najmanj navdušeni.
12
Slovenski nogomet
Olimpija je pred kar 6.800 gledalci remizirala s Koprom (1:1), na tekmi polno priložnost pa je najbolj v oči bodla izjemna neučinkovitost domačih napadalcev na čelu z Nigerijcem Blessingom Elekejem.
53
Stran
od 744