OSTALE NOVICE
Stran
od 781
18.7.2017
Slovenski nogomet
Ljubljanska Olimpija je v nenavadnem manevru predstavila nič manj kot 11 mladincev, ki prihajajo z vseh koncev Slovenije in na katerih bo slonela prihodnost kluba.
20
Slovenski nogomet
Po Senijadu Ibričiću so Domžalčani še enkrat izkoristili kolaps Kopra in iz tega pristaniškega mesta pripeljali še enega nogometaša iz BiH. Prihaja Nermin Hodžić.
1
17.7.2017
Slovenski nogomet
Vezist Gorice Rifet Kapić je vse bližje slovesu od Gorice in slovenskega prvenstva. Zanj naj bi precej zanimanja pokazala kar dva italijanska prvoligaša in sicer Bologna ter Genoa.
3
Slovenski nogomet
Olimpija je z zmago presekala negativno ozračje, je prepričan njen trener Igor Biščan. Hrvaški trener kljub temu ni najbolj zadovoljen s tem, kako se je njegova ekipa obnašala po krepkem vodstvu.
31
16.7.2017
Slovenski nogomet
Po kolapsu v kvalifikacijah za ligo Europa je ljubljanska Olimpija v prvem krogu nove sezone 1. SNL pokazala boljši obraz. Prvo domačo tekmo v sezoni proti Celju je dobila z rezultatom 3:1. Evrogol Brkića.
28
Slovenski nogomet
Novinec v vrstah Olimpije Goran Brkić je na nedeljski uvodni prvenstveni tekmi nove sezone navdušil z natančno odmerjenim prostim strelom. Več v videu.
8
Slovenski nogomet
Marijan Pušnik je novo epizodo v svoji trenerski karieri začel v skladu z dosedanjo prakso. Njegov Rudar, ki je doživel kar nekaj sprememb, je namreč v prvem krogu 1. SNL premagal Domžale. Že prvi gol Tučića.
2
Slovenski nogomet
Gorica je vmesno ligaško postajo med evropskima tekmama s Panioniosom slabo izkoristila. Na gostovanju v Krškem je izgubila.
1
Slovenski nogomet
Olimpija in Maribor sta sezono v 1. SNL začela z zmagama, Ljubljančani so premagali Celjane, Mariborčani pa Kidričane. Zdrs obeh preostalih klubov, ki poleg Maribora še igrata v Evropi.
7
15.7.2017
Slovenski nogomet
Maribor je v nekoliko premešani zasedbi uspešno oddelal uvodno srečanje nove sezone v 1. SNL. Aluminij ni bil lahek nasprotnik, Mariborčani so ga premagali z zadetkom Aleksa Pihlerja.
4
Stran
od 781