OSTALE NOVICE
Stran
od 766
27.5.2017
Slovenski nogomet
Najboljši igralec 1. SNL Dare Vršič je pripravljen na slovo od Maribora, kjer je v treh letih in pol zares užival le v letošnji sezoni. Pripravljen je sprejeti nov izziv v tujini, zadnjo tekmo za Maribor je že odigral.
13
Slovenski nogomet
Po bridkem koncu celjsko-ukrajinskega partnerstva bi podoben scenarij lahko sledil tudi v Velenju. Direktor podjetja Novi Rudar, ki upravlja s klubom, Boris Vargas, trdi, da želijo v klubu z njimi prekiniti pogodbo.
1
Slovenski nogomet
Branilec Olimpije in novopečeni reprezentant Nemanja Mitrović upa, da se bodo zmaji od navijačev Stožicah poslovii z zmago proti borcu za obstanek Aluminiju.
0
Slovenski nogomet
V zadnjem krogu že zdavnaj odločene sezone v 1. SNL sta odprti dve vprašanji: kdo bo v troboju Gorice, Olimpije in Domžal viceprvak in kdo bo v troboju med Rudarjem, Krškim in Aluminijem moral v dodatne kvalifikacije.
0
26.5.2017
Slovenski nogomet
V Celju so danes potrdil, kar smo napovedali nedavno. Odkrižali so se ukrajinskih investitorjev, ki niso izpolnili svojih obljub. Iz kluba sporočajo, da se bo klub v bodoče (znova) naslonil na mlade.
17
Slovenski nogomet
Miran Srebrnič je z Gorico v tej sezoni presegel vsa pričakovanja. Gorica je z dobrimi igrami vrnila nekaj izgubljenega ugleda in znova postala klub, ki ga mladi igralci vidijo kot primernega za svoj razvoj.
8
25.5.2017
Slovenski nogomet
Slovenski selektor Srečko Katanec je vpoklical kar štiri nogometaše Domžal, ki še nikoli poprej v članski izbrani vrsti niso imele toliko svojih predstavnikov.
7
Slovenski nogomet
Vodstvo Krškega je podpisalo profesionalne pogodbe s trojico doma vzgojenih igralcev, ki so v letošnji sezoni debitirali v 1. SNL - Esterjem Soklerjem, Davidom Kovačičem in Janom Gorencem.
2
24.5.2017
Slovenski nogomet
Olimpija, ki ji grozi izguba Nemanje Mitrovića, je po manj kot enem letu izgubila Djordja Crnomarkovića, ki nikoli ni dobil priložnosti. Zdaj se seli v Čukarički.
0
23.5.2017
Slovenski nogomet
Sindikat profesionalnih nogometašev Slovenije je za igralca sezone izbral Dareta Vršiča. Tudi mladi igralec sezone prihaja iz Maribora, to je Luka Zahović. V ekipi sezone nikogar iz Olimpije.
8
Stran
od 766